جراحی لثه

جراحی لثه و پریودنتال، کلیه امراضی است که لثه و نسوخ نگهدارنده دندان را مبتلا می کنند، لذا بهتر است ابتدا به ساختمان (آناتومی) لثه و نسوج نگهدارنده دندان که به آن پریودنشیوم گفته می شود پرداخته شود. درمان لثه، بیماری های لثه،  التهاب لثه، لیزر درمانی لثه، جراحی دندان عقل به وجود امده همه و همه جز مواردی است که به آن پرداخته میشود.

سلامت دهان شما دندان ها و لثه هایتان تاثیر مستقیمی برروی سلامت عمومی شما دارد اخیراً طی تحقیقات متوجه شده اند که همان باکتری که باعث التهاب لثه میشود میتواند در بدن حرکت کرده و وارد سلولهای شریان سرخرگی شوند ، مطالعات اخیر نشان داده اند که بین بیماری های لثه ای و بیماری های قلبی، دیابت، سکته مغزی، مشکلات حاملگی و افزایش خطر سرطان پانکراس رابطه وجود دارد.

  استفاده از لیزر برای درمان لثه

برای برداشت جرم (پروتئین ها و مواد غذایی روی دندان توسط باکتری به صورت پلاک درآمده و با گذشت زمان در صورتیکه این پلاک ها برداشته نشوند، کلسیفیه شده و سخت میشوند که به آن جرم گفته میشود) که در وجود التهاب و خونریزی لثه دخالت میکند به وسیله اسکیلرهای اولتراسونیک و ابزارهای کوچک از روی سطح ریشه دندان برداشته میشود.

و…

سپس نوری در حد فاصل دندان و لثه تابیده میشود تا باکتری پاتولوژیک برداشته شود، برخلاف درمان های لثه ای سنتی لیزر درمانی لثه ای که امروزه انجام میشود نیاز به هیچ گونه برش و بریدن بافت لثه ای نداشته و باعث میشود تا پروسه درمان تقریباً بدون درد باشد.

جراحی لثه با لیزر

آیا من کاندید لیزر درمانی لثه هستم؟ 

افراد کاندید برای درمان لثه به وسیله لیزر کسانی هستند که دارای لثه قرمز، ملتهب و خون چکان، تنفس مزمن بد و بیماری های لثه ای میباشند

بعد از درمان 

از آنجایی که این درمان بدون هرگونه برش و خراشی انجام میشود دوره نقاهت و ریکاوری بعد از آن به مقدار قابل توجهی کاهش می یابد همچنین میزان بروز عفونت و حساسیت پس از درمان کاهش می یابد اکثر بیماران نیاز به داروی مسکن برای درد ندارند و میتوانند بلافاصله پس از درمان به سرکار خود بازگردند.

خارج کردن دندان عقل

در واقع دندان های عقل آخرین دندان هایی هستند که در دهان شما بین سن 25-17 سالگی رویش می یابند دندان عقل هنگام رویش در این دوران نیاز به فضای کافی دارد تا رویش یابند که البته نیاز به رژیم غذایی دارد.

چرا دندان های عقل خارج میشوند؟ 

از آنجاییکه جامعه به سمت دندان هایی صاف و لبخندی زیبا پیش میرود، بنابراین اغلب فضای کافی جهت رویش دندان عقل بدون اینکه باعث نامنظمی دندان های دیگر شود، وجود ندارد. به خصوص که شما جهت داشتن لبخند زیبا به ارتودنتیست مراجعه کرده باشید.

خارج کردن دندان عقل

اگر دندان عقل خود را خارج کنیم چه اتفاقی رخ میدهد؟ 

به جز پیامدهایی که در قبل ذکر شد، نامرتبی و شلوغی دندانها مانع از این میشود که دندان عقل فضای کافی جهت رویش داشته باشد بنابراین به صورت نهفته می ماند دندان نهفته میتواند بسیار دردناک و منجر به عفونت خطرناک شود.

اگر من این مسائل و مشکلات را تجربه نکرده باشم آیا باز هم نیاز به خارج کردن دندان عقل است؟ 

خیلی از مسائلی که به دنبال دندان عقل وجود آید ممکن است توسط چشم دیده نشود زیرا دندان عقل هنوز رویش نکرده است هرچقدر طول ریشه با افزایش سن بلند تر شود خارج کردن آن مشکل تر شده و احتمال عوارض آن مانند آسیب به عصب بیشتر میوشد.

چه زمانی دندان عقل خود را خارج کنیم؟ 

مجمع جراحان فک و دهان آمریکا پیشنهاد میکنند که هر چه در سن کمتر در سنین جوانی خارج شود از عوارض آینده آن جلوگیری شده و ترمیم آن مناسب تر است.

جراحی 

بسته به نوع بیمار و نحوه قرارگیری دندان عقل، کشیدن دندان عقل میتواند به وسیله بیهوشی عمومی، مسکن های موضعی و داروهای تزریقی انجام شود دکترها ما قبل از انجام جراحی با شما صحبت کرده و به تمام سوالهای شما پاسخ میدهند بعد از انجام جراحی انتظار میرود که شما تورم و مقداری ناراحتی را تجربه کنید.

Views: 18

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *